Var en superhjälte! Varför inte Spindelmannen?

publicerat i Allmänt, tårta;
Det blir visst glest mellan inläggen här inne. Det är inte för att jag har glömt er utan för att det är så mycket annat som kräver min uppmärksamhet just nu.
Jag driver detta lilla tårtbageri på sidan av mitt ordinarie jobb som lärare och så här i december månad så är det väldigt mycket som ska göras färdigt och omdömen ska sättas och kommenteras. Men fem till arbetsdagar på skolan sedan är det ett väldigt efterlängtat jullov!
Trots denna pandemi som satt käppar i hjulen för många större kalas så har det ändå fortsatt att kalasats i mindre skala ute i familjerna. Jätteroligt tycker jag då det gäller att vi inte glömmer bort att fira det som firas kan och att vi försöker få traditioner att finnas kvar även om vi får fira dem i mindre sällskap.
Jag vill hylla alla människor ute i vårt samhälle för det fantastiskt tappra arbete som görs och att människor visar hänsyn och respekt för andra. Med dagens tårtpresentation vill jag inte bara uppmärksamma Isak på hans födelsedag då han fick denna tårta, utan alla ni andra superhjältar får hänga med på ett hörn!
Den här tårtan fylldes med smakerna jordgubb och blåbär i form av mousse och sedan täcktes allt med marängsmörkräm och sockerpasta.
Ha det gott!
Viktoria