Smaragdbröllop

publicerat i Allmänt, tårta;
Tänk vilken härlig känsla att få fira sin 55:e bröllopsdag tillsammans! Det var vad ett par fick göra lite tidigare i somras och när man kommer upp i dessa år så firar man smaragdbröllop. 
Det skulle firas med de närmsta i familjen och givetvis med en tårta. Här blev det smaken hallon, i form av mousse, som fick vara den tongivande och hela skapelsen täcktes sedan med marsipan. Allt byggt på en vaniljbotten.
Dekorationerna fick gå i färgerna vitt, silver, guld och grönt för att på något sätt knyta ihop temat. En enkel tårta där det var själva ringarna som jag ville stå i centrum och ett fång rosor är aldrig fel när det gäller bröllop.
Den här gången valde jag att stämpla in texten för att sedan fylla i den med ätbar färg. Allt för att behålla den sobra känslan där det inte var något som tog fokus från ringarna. Självklart blev det en "smaragd" i den ena ringen.
Nu tar jag två veckors semester från mitt älskade tårtbageri och kommer tillbaka till verkligheten den 3:e augusti! Du är så välkommen tillbaka då att titta in här eller göra föfrågningar om dina kommande firningar och högtider!
Ha det gott!
Viktoria